6 TING DU GJØR FEIL!

6 TING DU GJØR FEIL!

Nr 1Visste du at vi mennesker egentlig er lagd slik at vi skal sitte på huk når vi avfører? Det sies at det faktisk er den mest kjappeste og mest avslappende måten å avføre på. Grunnen til dette er fordi tarmlukningsmekanismen ikke er utviklet slik at den åpner luken helt når vi befinner oss i sittende stilling. Når man sitter på huk, blir tarmkanalen helt rett, slik at innholdet får fire sluser og kommer seg lett ut.

Nr 2. Om du pusser tennene rett etter du har drikket juice, eller kanskje spist et eple, bør du slutte med det! Det har seg sånn at du faktisk skader tennene dine verre enn om du ikke hadde pusset de. Dette er på grunn av syreinnholdet. Å spise et eple, er verre for tennene, enn å drikke et glass brus. Om du pusser tennene rett etter juice eller eple, blir tennene sårbare, slik at du kan skade dem når du pusser, du bør derfor vente minst 30 min.Nr 3. Er du en av de som aldri får opp korken på en neglelakk? Vel, hva du kan gjøre er å enten gjøre som på bildet. Altså hold korken i et glass med glovarmt vann i noen minutter, og det skal være enklere å åpne. Eller så kan du legge hele neglelakken i en bolle med varm vann.

 
Nr 4. Noen av dere vet kanskje om denne, men visst ikke, her kommet det. Visste du at du åpner bananer fra feil ende? Faktisk så er det meningen at du skal åpne bananen fra den andre enden som vises på bildet. Det sies at man skal skrelle fra enden på bildet for å beholde stilken, og bruke den som håndtak. For å åpne bananen skal du klemme med tomlene dine og pekefingeren. Nr 5. Sliter du med at sugerøret "flyter opp" og detter fra side til side? Faktisk er det meningen at du skal bende over "den man åpner med" og sette sugerøret inni slik at den ikke flytter på seg som vist på bildet.Nr 6. Sliter du med at folien faller ut? faktisk så er det mange som ikke vet at det er en ting man først skal presse inn, som vises på bildet. Dette gjør at folien ikke detter ut.Det var det jeg hadde!

Likte du innlegget del gjerne! :)
Visste du om disse fra før, eller har du andre ideer om hva jeg skal lage et innlegg om? sleng med en kommentar! :)

2 kommentarer

Randiannette

20.06.2016 kl.22:38

Seriøst? ?? SÅ GENIALT! :D

toptrends

20.06.2016 kl.22:48

Randiannette: Haha, ja ikke sant xD

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits