5 populære julegavetips til tenåringer!

5 populære julegavetips til tenåringer/ ting du må ha!

Lurer du på hva du skal kjøpe til din gode venninne eller ditt barn? Kanskje har du lyst på noe nytt? Her kommer 5 ting du kanskje vil like.

Nr 1. Led light shoes

Led light shoes har blitt i det siste veldig populære etter at kjente kjendiser har brukt de. Du kan kjøpe de for under ,-200 på ebay. Men du finner de også på andre sider som Stayclassy.no og Skywalkernorge.noNr 2. Adidas!

Er det noe som er populært nå er det adidas. Du ser folk gå rundt med adidas caps, adidas sekk, adidas jakke, adidas sko, bukse, genser og ja, egentlig alt er adidas nå for tiden.

 

Nr 3. Midlertidige tatoveringer!

Disse er enkle og fine og trenger ikke være så dyre. Om du har planer om å kjøpe dette, finner du det på ebay for rundt 40kr i mange forskjellige fasonger.Nr 4. Mobil deksler!

Er du usikker på hva du skal kjøpe kan et mobil deksel være en fin gave. Du kan finne mange billige og fine deksler på ebay eller miniinthebox.Nr 5. Hoverboard/classywalk/skywalker

Det er mange ting disse på bildet kalles. De ble veldig populære i 2015 og er det fortsatt! Har du kanskje et barn som du tror kunne tenke seg dette og du har nok med penger, ikke vent! Hva dette dreier seg om er at du skal stå på brettet også kan du kjøre det rundt, kjempe morsomt!. Du finner masse informasjon på stayclassy og skywalkernorge.Håper du likte innlegget og kanskje fikk noen ideer. Kommenter gjerne om du vil si noe eller lurer på noe! :)

LIK og DEL gjerne om du føler for det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits