Mobil life hacks!

Life hacks for din mobil!

Nr 1.

Visste du at du kan lage din egen blyant som du kan bruke på mobilen din for eks å tegne og spille? vel det er ganske lett! her er det vist hvordan.

Først finner du frem en blyantSå finner du frem litt folie som du surrer rundt blyantenDeretter kan du tegne, og og bruke den til mobilen. Om du ikke har folie, kan du bruke den negative enden av et batteri

          

Nr 2.
Sliter du med å finne et sted mobilen kan stå? Vel hva du kan prøve er å sette mobilen bak på noen solbriller så skal mobilen din stå ganske bra!Nr 3.

Vil du være litt kreativ å lage ditt egent deksel? Vel det er ganske lett. Blås opp en ballong mens du presser mobilen på ballongen og slipp lufta sakte ut til ballongen er rundt mobilen. Deretter kan du klippe av "tuten" om du ønsker.

     

Nr 4. 

Har du sølt vann på mobilen eller kanskje mistet den i do og den ikke vil starte? vel her er hvordan du kanskje kan fikse det. Først tørk mobilen med papir eller lignende. Ta ut batteriet og prøv å tørke over alt. Om den fortsatt ikke vil starte, legg mobilen i ris og la den ligge der i 24 timer. Risen suger inn vannet fra mobilen og den vil kanskje funke igjen.

           

 Nr 5. Kunne du ønske at kalkulatoren din på mobilen hadde flere muligheter? vel det har den. Bare snu mobilen på siden og du kan gjøre så mye mer!Nr 6.

Om du sitter fast og virkelig trenger å se på gps'en på mobilen men vil ikke bruke opp din mobildata. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen "google maps" og du kan da bruke gps uten å bruke mobildata.Håper du likte innlegget, lik og del gjerne, og følg bloggen om du ønsker.

Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal skrive om.

Nye innlegg kommer hver dag / annen hver dag

Én kommentar

Susanne

20.06.2016 kl.21:58

Smarte tips ! :)

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits