Hemmelig forskning på ROMVESENER/ Area 51

Hva er Area 51, og hvilke rykter har det?

Area 51 ligger mindre enn 100 mil fra Las Vegas, Nevada er den mest kjente hemmelige militær installasjonen på planeten. Stedet ble for lenge siden lagd for å teste fly og våpen. Ryktene svirrer rundt på denne basen. Mange har vært nysgjerrige på hvorfor dette stedet er ett av de mest sikrede stedene i verden. Folk har vært veldig interessert i dette og har derfor overnattet ved grensen. Mange tyder på å ha sett ufo lignende og rare ting på himmelen der. Ikke bare det, men noen mener også de har sett romvesener inne på area 51, og en av disse er Kvein Trudeau. Han har lagd en bok om Area 51 og dette er bare noe av det han har skrivd " I have been to Area 51 in Nevada, this is where much of our technology has been developed. Area 51 houses most extraterrestrial artifacts, including a working spacecraft and dead ailian bodies. I've seem these things with my own two eyes.

         

Det finnes tonnevis med videoer på youtube om Area 51. Er du interessert nok er det også en dokumentar om dette stedet men den nevner ikke noe om romvesener. Før ble som sagt Area 51 brukt til å teste fly og våpen og sånne slags ting. Noen tror det fortsatt er det de gjør, mens andre er sikre på at det må være noe annet. Det er verken lov til å gå inn i området, eller fly over området. Hvorfor så hemmelig, sant? Er det noen som på en eller annen måte klarer å ta bilde av denne plassen, blir de umiddelbart fjernet. Du kan se mange bilder på google som for eksmepel er tatt fra google maps. Men disse viser oss ikke så tydelig, derfor er de der. Noen mener og tror at basen har mange undergrunns tunneller og at det man kan se "ovenfra" er ingen ting i forhold. Area 51 har også prøvd å distrahere oss for å få oss til å tro at det er noe annet de holder på med. Det har også blitt fortalt at de har funnet romvesen kropper som de har tatt med til Area 51 og forsket på i sjul.

   

 Det finnes så ekstremt mye mer om dette området. Mange mener de har sett enten ufo eller romvesener, også deler og tegn. Søk på youtube og du finnes tonnesvis av forklaringer, hva Area 51 gjemmer, historien, nyhetsendinger, folk som besøker grensen og mye mer.

Håper du likte innlegget. Vil du se flere spennende innlegg følg gjerne bloggen :)

Kommernter gjerne hva du mener, eller om du lurer på noe.

Ikke glem og lik og del! :)

Mine 2 siste innlegg

10 WTF ting du ikke visste eksisterte: http://toptrends.blogg.no/1466444288_10_wtf_ting_du_ikke_v.html

Viktige regler/ hvordan spille OUIJA BOARD: http://toptrends.blogg.no/1466360827_ouija_board.html

4 kommentarer

Rune Vestervik

22.06.2016 kl.16:54

Tror de har flyttet nå, og det er bare teknologi lengre innover i basen. Fin blogg forresten.

toptrends

22.06.2016 kl.17:51

Rune Vestervik: Takk for det :)

Merethe Høili Johansen

24.06.2016 kl.03:58

Ååå sånne her ting er så spennende :D

toptrends

25.06.2016 kl.15:53

Merethe Høili Johansen: Ja ikke sant! :)

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits