Slik ser jorda ut om millioner av år!

Er du en av de som ofte tenker på hvordan fremtiden kommer til å bli? hvordan kommer ting til å være om flere 100 millioner år frem i tid?

Vel, her er det som kan skje.

Om 50 millioner år fra nå vil Atlanterhavet utvide seg og derfor skyve New York lenger vekk fra Nord- Afrika. I tillegg vil Australia være på kollisjonskurs mot Sørøst- Asia, Europa og Afrika nord og lukke middelhavet.

Etter 100 millioner år frem i tid, vil ikke jorda lenger være gjenkjennelig. Atlanterhavet vil fortsette å utvide seg og subduksjonssone vil storme langs vestre strandlinje. Det første tegnet kan blant annet sees i Karibien og Puerto Rico der grøften gror opp nord, til østkysten og opp nord og sør-America.

Etter 250 millioner år vil kanskje utforskerne komme tilbake til sin hjemplanet og vil finne noe som ser svært annerledes ut. Det vil ikke lenger være 7 kontinenter, men en gigantisk landmasse på jorden hvor man kan finne en ufruktbar frossen verden. I fremtiden vil geologer være i stand til å dra tilbake til jorda og finne rester av New York fanget under overflaten inne i fjellet eller kanskje bygninger, plast flasker og bil deler. Jorda vil oppleve ekstremt frosne vintre og glohete somre. Men når denne tiden kommer er nok menneskene på jakt etter andre planeter for et tryggere hjem.

  

Om du likte innlegget lik og del gjerne

Har du lyst til å se flere spennende innlegg følg gjerne bloggen.

Les gjerne mine 2 siste innlegg her:

- Rareste ting noen gang solgt på Ebay: http://toptrends.blogg.no/1467132061_menneske_lever_solgt_.html

- Hemmelig forskning på ROMVESNER/ Area 51: http://toptrends.blogg.no/1466558173_hemmelig_forskning_p_.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits