Slik går du ned i vekt for de som sliter

Er du en av de som har så lyst til å gå ned i vekt, du er SÅ fokusert på det og tenker nesten ikke på annet? men så bare føler du at det ikke er verdt det og tenker du liker deg sånn som du er nå? men så tenker du kanskje senere "lurer på hvordan jeg hadde vært om jeg hadde fortsatt siden den dagen" og angrer..

Vel her er hvordan dette kan bli enklere. 

Prøv å ikke tenk så mye på det. Har du potetgull i skapet og vannmelon i kjøleskapet? vel ikke tenk så mye på det, bare velg melonen siden.. det er sunnere.. Spiser du pizza og du klarer ikke velge mellom brus og melk? vel, bare velg melk i stedet. Har noen i huset lagd pizza og du bare har så eeektreemt lyst på, vel ta. Men er det pizza og du ikke har så lyst på det som du pleier? vel dropp det og ta noen grove brødskiver isteden. 

Jeg har fokusert mange ganger på å gå ned i vekt, men jeg har funnet ut at jeg bare blir alt for opptatt av det og det funker ikke. Det er fordi alt kommer i veien.. kanskje er det 17 mai snart, kanskje er det jul snart.. ja sånne slags ting. Skal du gå ned i vekt trenger du ikke kjøre rett på med fra 0 timer trening hjemme til 2 timer i strekk. Du trenger ikke gå fra vanlige brødskiver med mindre usunne pålegg til å spise det ALLER mest sunneste, nei. Klarer du å bare plutselig bli 110% sunn sier jeg wow.. du har vært flink. Når jeg selv skulle prøve dette gikk det bra de 2 ukene men så bare følte jeg meg dårlig og jeg ga opp rett og slett. Du sitter kanskje nå og tenker, vel jeg skal gjøre det, og jeg skal ikke gi opp, jeg er en av de få som klarer det. Jeg må bare følge en rutine hver dag så skal det gå bra. Vel.. slik tenkte jeg også og mange andre, og vel.. det funket ikke for meg, jeg ga rett og slett opp. Du kan selvfølgelig prøve dette, men du må vite at det ikke er lett.


 

Nå i det siste har jeg ikke fokusert på at jeg skal være sunn i det hele tatt, og det er faktisk nå jeg har vært sunnest.. For noen dager siden tenkte jeg: oi? jeg tror jeg har vært veldig sunn i det siste? grunnen til det er fordi vi rett og slett ikke har hatt noe potetgull, godteri, pizza osv i skapet/fryseren på veeeldig lenge. Altså, har vi ikke det har jeg jo ikke annet valg enn å spise noe annet. Så ja.. jeg hadde visst vært veldig sunn rett og slett fordi vi ikke har hatt noe. Så om du vil gå ned i vekt, kan det være lurt å spørre foreldrene deres om de kan slutte å kjøpe potetgull, sjokolade osv.. isåfall mindre. Visst ikke du ikke bor med noen som kjøper mat, prøv å unngå å kjøpe slike ting.

Håper du likte innlegget! jeg er på ingen måte noen profesjonell i dette, det er bare hvordan jeg selv har opplevd det og hva jeg syntes hadde vært lurt.

Vil du se flere spennende innlegg "følg" gjerne bloggen og kommenter om du har noe å si/lurer på noe! :)

Les gjerne mine 2 siste innlegg her:

- Slik ser jorda ut om millioner av år!: http://toptrends.blogg.no/1467164721_slik_ser_jorda_ut_om_.html

- Rareste ting noen gang solgt på Ebay: http://toptrends.blogg.no/1467132061_menneske_lever_solgt_.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits