10 LIFE HACKS som gjør livet lettere!

Nr 1. Plager du deg over at maskaraen er klumpete? vel det du kan gjøre er å vaske børsten i varmt vann og klumpene vil mest sannsynlig være borte.Nr 2. Plager du deg over alle de dumme nuppene på klærene dine? da kan du bruke en pimpstein i tillegg til en lo roller for å få den ren.

Nr 3. Sliter du med å åpne neglelakken din? vel det du kan gjøre er å ta en gummistrikk over korken og du vil da få et mye bedre grep.Nr 4. Vil du gjøre skoene dine vanntette? vel det eneste du trenger å gjøre er å gni bie voks på skoene dine, og de vil bli vanntette! 

Nr 5. Sliter du med å finne riktig nøkkel? vel det du kan gjøre er å ta neglelakk på de i forskjellige farger. Da kan du skille de og de ser også finere ut!Nr 6. For å unngå eller fjerne ekkel lukt fra skoene, kan du lett bruke bakepulver i skoene for å drepe bakteriene. 

    

Nr 7. Har du vært uheldig og settet fast en tyggis i håret ditt? vel det du kan gjøre er å ta en isbit på tyggisen for å gjøre den hard, og den vil da være mye lettere å fjerne. Du kan også gjøre dette om tyggisen for eksempel sitter fast på skoen din osv.Nr 8. Er du en som ofte søler eller lager ujevne pannekaker? vel det du kan gjøre er å putte røren i en dressing flaske eller noe lignende.

Nr 9. Leter du etter øredobber eller ringer som du har mistet? da kan du ta en strømpebukse over støvsugeren for å finne de uten at støvsugeren suger de inn.

Nr 10. Har du ikke plass til 2 skåler i mikroovnen om gangen? da kan du prøve å gjøre som på bildet. Sett den andre skålen høyere opp ved for eksempel hjelp av en kopp.Håper du likte innlegget! jeg har flere life hacks og det vil for sure komme fler.

Vil du se flere spennende innlegg lik og del gjerne og ikke glem å følg bloggen! :)

Les gjerne mine 2 siste innlegg her:

- Slik går du ned i vekt for de som sliter: http://toptrends.blogg.no/1467210476_slik_gr_du_ned_i_vekt.html

- Slik ser jorda ut om millioner av år!: http://toptrends.blogg.no/1467164721_slik_ser_jorda_ut_om_.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits