Hva er bevisst drømming og hvordan utføre det

Hei! dette innlegget skal handle om bevisst drømming. Om du ikke vet hva dette er, er det når man drømmer og faktisk vet at man drømmer. Når du har en bevisst drøm, vil det si hjernen er i en mer "våken" tilstand, men du sover fortsatt. De fleste har minst en bevisst drøm i sitt liv, og man kan også trene seg opp til å få bevisste drømmer. Et eksempel på en bevisst drøm kan være at du drømmer om hva som helst, så plutselig mens du er inne i drømmen tenker du "drømmer jeg nå"?. Opplever du dette kan du da gjøre hva enn du vil i drømmen, for du vet at du drømmer. Når folk oppnår bevisst drømming er det vanlig at man prøver å fly og gjøre ting man ellers ikke kan, det er vel sagt veldig gøy! Det finner mange måter å oppnå en bevisst drøm.

           

Jeg skal fortelle dere om metoden jeg brukte da jeg oppnå en bevisst drøm og om ting som er viktig å huske

Det jeg gjorde var at hver natt før jeg skulle legge meg, så jeg ned på hendene mine og begynte å si: I natt i drømmene mine, skal jeg se hendene mine og vite at jeg drømmer. Jeg sa dette om og om igjen ca 5 ganger så la jeg meg til å sove. Første natten hadde jeg en normal drøm, derfor fortsatte jeg og gjorde det samme 2 og 3 natt. Etter 3 dager fikk jeg en bevisst drøm. Bare helt plutselig sa jeg "wow" nå drømmer jeg faktisk. Så har dere lyst til å prøve dette, prøv i vei! vil dere finne ut mer om dette kan dere gå på youtube å søke på bevisst drømming eller lucid dreaming som det heter på engelsk.

Om dere skal prøve dette er det en ting dere bør huske. Når man først finner ut at man drømmer blir man ofte veldig glad og overrasket, derfor kan det hende at man våkner. For å unngå at man våkner kan man fokusere på ting/gjenstander, snurre rundt, eller ta på ting.

Håper du syntes innlegget var interessant!

lik og del gjerne om du ønsker det, og følg bloggen for flere innlegg

Les gjerne mine 2 siste innlegg her:

- Dette har du sett på barne TV om du er født rundt 1999: http://toptrends.blogg.no/1467333642_dette_har_du_sett_p_b.html

- 10 LIFE HACKS som gjør livet lettere!: http://toptrends.blogg.no/1467245148_10_life_hacks_som_gjr.html

Én kommentar

Anne-Marie

23.08.2016 kl.00:06

Hei!

Så kult at du også blogger om drømming og drømmer.

Jeg fant bloggen din da jeg lette etter info om bevist drømming, som jeg også har skrevet et innlegg om.

Ta gjerne turen innom en gang ☺

Skriv en ny kommentar

toptrends

toptrends

17, Kongsberg

Anonym blogger

Kategorier

Arkiv

hits